HOGYAN SEGÍT AZ AI AZ ONLINE HIRDETÉSEKBEN?

A stratégiaalkotástól a megvalósításig

A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése új lehetőségeket nyitott meg a hirdetők számára. A hagyományos hirdetési paradigmák mellett az AI új, eddig elképzelhetetlen módszereket és stratégiákat kínál a brandek és vállalatok számára, amelyekkel mélyebb kapcsolatot alakíthatnak ki célközönségükkel, és kitűnhetnek a reklámzajból.

Kiknek ajánljuk?

  • Marketingszakemberek, vezetők
  • Nagyvállalati és KKV marketingesek
  • Brandmanagerek
  • Ügynökségi szakemberek

Az AI használatával már kiválthatjuk egy online hirdetés esetében a szöveges, képi és videós tartalmak elkészítését. A ChatGPT, a MidJourney, a Kaiber, a veed.io és egyéb AI szoftverek segítségével bárki készíthet olyan online hirdetéseket, amelyek bizonyítottan működőképesek és nagyban támogatják egy cég online marketing folyamatait. Ráadásul nem csak a konkrét hirdetési tartalom elkészítésében segít az AI, hanem akár egy teljes kampánytervet is összeállíthatunk a támogatásával. Minden a részletes parancson, és az AI szoftverek megfelelő kombinálásán múlik.

A webinárium során bemutatjuk, hogyan lehet az AI-t integrálni a már meglévő hirdetési kampányokba, és hogyan lehet ezeket a technológiákat a legújabb trendekkel összhangban használni. Megvizsgáljuk az AI által lehetővé tett tartalomgenerálás új dimenzióit, és bemutatjuk, hogyan lehet ezeket a tartalmakat a legjobban személyre szabni és optimalizálni a különböző platformokon.

Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan segíthet az AI hatékony online hirdetési stratégia kialakításában, valamint célközönségek, hirdetési szövegezések és kreatív tartalmak megalkotásában – legyen szó szöveges, képi, vagy videós tartalomról. Az előadás során ismertetjük a ChatGPT, a MidJourney, a Kaiber és a Veed.io szoftverek használatát, valamint bemutatjuk, hogyan lehet ezeket az AI eszközöket kombinálni a legjobb hirdetési eredmények elérésének érdekében.

Program

9:00 9:05

Megnyitó

 

9:05 9:20

AI szerepe az online hirdetésekben: milyen új lehetőségeket nyílnak meg a hirdetők számára?

 

9:20 9:35

AI használata online hirdetési stratégia kialakításához: Hogyan segíthet az AI a hatékonyabb kampányok tervezésében?

 

9:35 10:00

AI használata Facebook hirdetések elkészítéséhez: Facebook tartalomstratégia összeállítása, célközönségek elkészítése, hirdetési szövegezések és kreatív javaslatok

 

10:00 10:30

Útmutató a Midjourney használatához: Hogyan alkoss írott szövegből képet hirdetési kreatívot bármilyen felületre AI segítégével?

 

10:30 10:45

SZÜNET

 

10:45 11:10

Videószerkesztés az AI segítségével: a Kaiber és a Veed.io ismertetése

 

11:10 11:45

AI platformok kombinálása hirdetések elkészítéséhez: Hogyan használjuk együtt a ChatGPT-t, MidJourney-t, kaiber.ai-t és veed.io-t a legjobb eredmények érdekében?

 

11:45 12:00 ChatGPT használata Google Ads hirdetésekhez