Intro

A mai, a nulladik adás rendhagyó lesz, mert nem egy sci-fi novellával kezdünk, hanem egy jövőkutató és sci-fi szerzővel, Kánai Andrással beszélgetünk a közeljövőnket befolyásoló elképzelésekről és a sci-fikről, amelynek a legfontosabb kérdése a „mi lenne, ha…?”

Beszélgető partner: Kánai András

Kánai András

kommunikációs szakember, jövőkutató

Sokszoros díjnyertes reklámkreatív, emellett a nonprofit SFmag.hu spekulációs irodalmi zsánerrel foglalkozó honlap egyik alapítója, szerkesztője és cikkírója.

Rendszeres előadója különféle konferenciáknak és rendezvényeknek, ezen kívül gyakran vesz részt kerekasztal-beszélgetésekben és ad interjút jövőkutatóként tévéknek, rádióknak, podcasteknek és újságoknak.

Első könyve, a tényirodalmi Holnap történt 2018 elején jelent meg a HVG Kiadó gondozásában.

Jelenleg második könyvén dolgozik.

Kovács Gergely

kommunikációs szakember, kutató

Gergely 20 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 15 évben jelentős szerepe volt különböző nagy kommunikációs és digitális cégek  elépítésében. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.

Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb digitális trendekből.

Kutatási területe az Augmented Reality és Virtual Reality, számtalan megvalósult projekttel a háta mögött kezdett PHD-zni ebben a témában.

A világkiállítás digitális stratégiájának megalkotása és digitális projektek vezetése. AR / VR megoldások kitalálása, fejlesztések vezetése.

Olvassa el az adásról írt cikket!

HVG. Kiadó Zrt.

+36 1 436 2447

[email protected]

1037 Budapest, Montevideo utca 14.