FutureProof Leader Masterclass

“Program or be programmed” Douglas Rushkoff

Átfogó képzés a mesterséges intelligenciáról. Milyen területeken használható? Milyen lehetőségek vannak az MI-ben? Mi várható rövid, közép és hosszútávon? Hogy lehet az MI megoldásokat saját vállalkozásom vagy céljaim elérése érdekében felhasználni?

A képzés során esettanulmányokon keresztül megvizsgáljuk az MI alkalmazásának iparági összefüggéseit a következő területeken: XR, VR, IoT, robotika, NFT, Blockchain és kriptovaluta, Ipar 4.0, BI, WEB 3.0.

A képzés kialakításánál törekedtünk arra, hogy a megismert eljárásokat és eszközöket a hallgatók nem csak elméleti, hanem gyakorlati szinten is elsajátítsák, egyes elemeit be tudják építeni a cégük működésébe már közvetlenük a képzés után.

Az Innovation Leaders Academy nyitó és a záró előadását személyes részvétellel tartjuk, a többi előadás a digitális VR térben és tanteremben lesz, Oculus quest 2 – VR szemüveg segítségével (a VR szemüveget a képzés ára tartalmazza).

A képzés elvégzéséről, a résztvevők oklevelet kapnak egy vacsorával egybekötött díjátadón.

Információk:

Innovation Leaders Academy, Futureproof leader masterclass képzés

Iparágak: agrár, jármű, biztonság, egészség, energia, gyártás, közszolgáltatás, kereskedelem, logisztika, pénzügy, szórakozás

 • 16 előadó
 • Időpont: 3 hónap, havi 2 alkalom, keddenként 9.00-13.00
 • kezdési időpont: 2023. szeptember 26.
 • 1*2 óra egyéni konzultáció
 • Helyszín:  Az Innovation Leaders Academy nyitó és a záró előadását személyes részvétellel tartjuk, a többi előadás a digitális VR térben / metaverzumban lesz megtartva, Oculus quest 2 – VR szemüveg segítségével (a VR szemüveget a képzés ára tartalmazza).
 • Részvétel a TEDxBudapest MI és mi eseményen, 09.28-án
 • Kapcsolódó kiadványok, amelyeket a képzésben résztvevők megkapnak: Jövőnk a robotok korában, Mesterséges intelligencia 2041, Metaverzum, Élet 3.0, A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk, HolnapBővebb információ a könyvekről

 • Képzés zárása: a képzés elvégzéséről, a résztvevők oklevelet kapnak egy vacsorával egybekötött díjátadón

 

Kiknek szól a képzés?

Olyan biztos tudást adunk az MI területén, ami elengedhetetlen a változások megértéséhez, illetve az új kihívásokhoz való alkalmazkodáshoz is.

 • közép- és felsővezetőknek, akik elkötelezettek a kreatív és digitális stratégiák és gyakorlatok bevezetésével kapcsolatban, azért, hogy szervezetüket az innováció élvonalába helyezzék
 • szakembereknek, akik a változás előmozdítása érdekében, szeretnék alkalmazni az MI által nyújtott előnyöket és kíváncsiak a különböző iparági megközelítésekre

Előadók

Budaházy Szabolcs

ARworks
alapító, ügyvezető

Bővebben

Budaházy Szabolcs a 10 éve működő AR/VR és mobil alkalmazás fejlesztő cég, az ARworks alapító ügyvezetője. Az 50 fős cég az ország vezető virtuális és kiterjesztett valóság szakértője és sok más mellett az egészségügyi, gyógyszeripari szektorban is komoly tapasztalattal rendelkezik és a hazai mellett jelentős nemzetközi jelenléttel bír.

Folyamatosan, több projekten dolgozik a Novartis bázeli globális központjának de számos más gyógyszergyárnak is készített projektet. Megtalálható ezek között páciens tünetnaplózó megoldás, nővéreknek gyógyszerelőkészítési training vagy éppen betegség érzékenyítő alkalmazás.

Kovács Gergely

AR/VR kutató, kommunikációs szakember, a Futureproof leader masterclass képzés kurátora

Bővebben

Kovács Gergely 2022-ben szerzett abszolutóriumot a Katonai Műszaki Doktori Iskolán, kutatási területe az immerzív XR technológiák, 20 éves tapasztalattal rendelkezik digitális projektek vezetésében, ebből 10 évet az MR/VR területén töltött.

Több kormányzati projektben is dolgozott digitális fejlesztéseken, kutatási területei az MR/VR technológiák, köztük a virtuális ökoszisztémákműködése és az XR lehetőségei a védelmi szférában. Munkája mellett felsőoktatási intézményekben tart előadásokat az XR technológia alkalmazásának lehetőségeiről és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb digitális trendekből.

Lévay György

Kutatásmérnök
Infinite Biomedical Technologies

Bővebben

Lévay György több testrészét kellett amputálni egy agyhártyagyulladás miatt 2010-ben. Pontosan 10 éve kezdett azon dolgozni, hogy a protézist viselők ezeket a mozdulataikhoz tudják hangolni, hogy az úgy működhessen, mint egy testrész. Robotikával és mesterséges intelligenciával kezdett foglalkozni. Egy ösztöndíjnak köszönhetően mesterszakos tanulmányait az Egyesült Államokban végezte a Johns
Hopkins Egyetemen. Jelenleg az Infinite Biomedical Technologies cég kutatási vezetője, valamint kutatómérnökként dolgozik a Széchenyi István Egyetemen.

Papp László

Gartner, területi vezető

Bővebben

Papp László programtervező matematikus, 2011 óta az i-Tango Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, a Gartner magyarországi és bulgáriai képviseletének vezetője. Célja, hogy a Gartner — a nemzetközi vezető pozíciójának megfelelően — meghatározó, független véleményvezér szerepbe kerüljön a hazai infokommunikációs piacon, és aktív szereplője legyen a hazai technológiai és üzleti társadalomnak. Munkájának köszönhetően a felügyelete alá tartozó üzletállomány négyszeresére növekedett.

Már egyetemi évei alatt korát megelőző témák- Mesterséges intelligencia, Káosz elmélet, Természetes nyelv elemzés – iránt érdeklődött, sőt saját vállalkozást is működtetett.

Szakmai karrierjét 1992-ben a BBL-nél kezdte, ahol Magyarországon az elsők között foglalkozott szoftver minőségbiztosítással.

1996-ban a Pannon GSM-nél dolgozott, ahol a projekt kultúra alapjainak letétele után közel 10 éven át számos szervezeti területet, valamint üzleti és informatikai fejlesztésiprojektet vezetett. Részt vett az első adattárház, az SAP bevezetésben, és hozzá tartozott a 3G szolgáltatás műszaki és kereskedelmi bevezetése is. 2006–2011-ig a Stratis partnere volt, ahol feladata lett a pénzintézeti üzletág majd a teljes versenyszektor vezetése.

Nem csak az üzleti, hanem a civil életben is szeret aktívan szerepet vállani. Két csodálatos gyerek apukája, ha ideje engedi a zene, a fotózás, és az extrém sportok
szerelmese.

Prékopa Judit

HR Igazgató

Bővebben

3M Transportation & Electronics Business Group, EMEA

3M Advanced Materials Division & Marketing Center, Global

26 éves nemzetközi vállalati HR tapasztalattal rendelkezik a Shell Gas, Canon majd a 3M kötelékében.
Több mint 7 évet töltött a Közel-Keleten, mint Regionális HR Igazgató. Ez az időszak, majd, mint az EMEA régió és globális szervezetek HR vezetője, hozzájárult, hogy jelentős tapasztalatot szerezzen a nemzetközi HR területén. Lelkes támogatója a multikulturális közegnek, a határokon átívelő projektmunkának, a fejlesztés, a társadalmi felelősségvállalás és munkavállalói elkötelezettséggel foglalkozó programoknak, valamint olyan eszközök alkalmazásának, melyek elősegítik a HR stratégiai területeit, és ezáltal a vállalat proaktívan és rugalmasan lépést tud tartani a mai világ kihívásaival valamint az új generációs munkaerő elvárásaival.

Szűcs Róbert

igazgatósági elnök, MULTI JOB

Bővebben

Róbert 19 éves korában alapította a MULTI JOB Iskolaszövetkezetet, ami egyetemistáknak, főiskolásoknak nyújt munkalehetőségeket több mint 25 éve. Ma már országos HR cégcsoportként szolgálják ki az ügyfeleik igényeit. Így releváns tapasztalattal rendelkezik a mindig épp aktuális fiatal generáció munkaerőpiacra lépéséről.

Dejcző Alexandra

Managing Partner, Unnamed Promotions

Bővebben

Dejcző Alexandra okleves kommunikáció- és médiaszakértő az Unnamed Promotions közösségimédia-ügynökség ügyvezetője, a TikTok hirdetési megoldások szakértője.

Több mint másfél évtizedes karrierje során többek között az ELMŰ-ÉMÁSZ Facebook
kommunikációjáért és social helpdesk bevezetéséért, a Sony Music nemzetközi művészeivel (Michael Jackson, P!nk, AC/DC, Beyoncé, Rod Stewart, Britney Spears stb.) kapcsolatos lokalizált tartalmak közösségimédia-megjelenéséért, illetve olyan nemzetközi márkák hazai népszerűsítéséért volt felelős, mint a Kifli.hu, a Douglas Parfüméria, a Playersroom, a Daikin vagy épp a Geberit. Jelenleg a tevékenysége fókuszában a videós alapú közösségimédia-promóciók és hirdetési megoldások állnak.

Szabados Levente

Frankfurt School of Finance and Management Docens, Neuron Solutions Vezető tanácsadó

Bővebben

Gépi tanulási szakemberként és technológiai igazgatóként szerzett tapasztalatain alapulva Levente
nemzetközi egyetemi és magánoktatási környezetben tanítja, technológiai tanácsadóként pedig gyakorlatban alkalmazza a gépi tanulás módszereit, véleményvezérként pedig széles körben próbálja felhívni a figyelmet a modern mesteréges intelligencia rendszerekben rejlő gazdasági, társadalmi és önmegismerési lehetőségekre.

Bővebben: https://www.linkedin.com/in/levente-szabados-ai/

Pohly Ferenc

Product owner, Leopoly

Bővebben

A Magyar Narancs egykori újságírója az elmúlt húsz évben az online üzlet minden területén dolgozott: éveken át foglalkozott digitális stratégiával, webfejlesztéssel, tartalomgyártással, digitális
marketingkommunikációval és startupokkal egyaránt. Vele indult az ős Origo, a 197.hu, a VS.hu, az első hazai internet reklámok. Az utóbbi években digitális üzletek tanácsadója, MI startup vezető, podcaster (Meti Heteor, csúnyarosszmajom, Láncreakció), ma pedig VR és 3D fejlesztések irányítója.

Várady István

Vezető rendszermérnök

Bővebben

23+ év széleskörű tapasztalattal rendelkezem hálózati technológiák területén. Számos szerepkörben dolgoztam ügyfél, beszállító és rendszerintegrátor oldalon, szolgáltatói és nemzetközi nagyvállalati környezetben egyaránt.
Felsőfokú tanulmányaim befejeztével hálózati mérnökként a Westel 900, későbbi nevén a T-mobile- nál kezdtem pályafutásomat.

Részese voltam a vállalat csoport Magyar Telekom-ba történő beolvasztásának, melynek során részt vettem a különböző hálózati területek összevonásában, a 3G és a 4G bevezetésében.

Ezt követően Solution Architeikként nemzetközi szintéren kezdtem el dolgozni a Magyar Telekom csoporton belül, ahol a Deutsche Telekom leányvállalataival karöltve alakítottunk ki közös technológiai platformot private adatközpont és SASE jellegű megoldásokra. 

Az érdekes, kihívásokkal teli projektek mellett nagy figyelmet fordítottam a folyamatos fejlődésre, így az évek során a legmagasabb iparági elfogadott képesítéseket szereztem meg.

Újabb fejezetkén a British Telekom-nál folytattam nemzetközi tapasztalat szerzést, ahol kiemelt mérnöki feladatot kaptam az egyik Globális Svájci székhelyű élelmiszeri nagyvállalat SDN alapú WAN és kapcsolódó felhős szolgáltatásainak bevezetésében.

Mindig is foglalkoztatott a gondolat, milyen lehet a vezető hálózati technológia gyártói oldalán dolgozni, így megragadva a kínálkozó lehetőséget a Cisco nemzetközi csapatában folytattam pályafutásomat Pre-sales mérnökként.

Jelenleg az Ace Network rendszerintegrátornál kamatoztatom a megszerzett tudásom, ahol
kihívásként tekintek új komplex technológiák ügyféli oldali bevezetésére.
Nagy figyelmet szentelek a legújabb technológiák megismerése és használata, illetve a fiatal feltörekvő generáció segítésére.

Fogarasy Tamás

Managing Partner @ Exalt Interactive, MOME Interaction Design MA szakvezető

Bővebben

A MOME Interaction Design MA nemzetközi programjának vezetője, az Exalt Interactive digitális termék- és szolgáltatástervező cég ügyvezető partnere. Munkája során stratégiai tanácsadással, a
design-vezérelt projektek indításával és service design projektek vezetésével foglalkozik. Korábban ügynökségeken dolgozott art directorként, grafikusként. Diplomáját a MOMÉn szerezte vizuális
kommunikációból és design mendezsmentből.

https://www.linkedin.com/in/thomasfogarasy/

Mogyorósi Attila

A CoinCash társalapítója, a MrCoin márka tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

Bővebben

A 2017-ben indult, kriptovalutákkal foglalkozó, magyar fintech startup, a CoinCash társalapítója, valamint 2021 novemberétől a már a MrCoin márka tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, az
Blockchain Koalíció aktív szakértője. Vezetésével a CoinCash a magyar piac legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát, így az online és készpénzes váltás mellett Magyarország legrégebbi Bitcoin ATM hálózatát is magáénak mondhatja. Attila mindemellett kiemelt figyelmet szentel a hazai kripto-ökoszisztéma fejlesztésére, a piac edukációjára és a kriptopénzekben való adományozás
lehetővé tételére is.

Modulok

INTRO

 Előadók:

 • Kovács Gergely, AR/VR kutató, kommunikációs szakember

Személyes részvétellel tartott előadás; az Oculus quest 2 – VR szemüveg megismerése

Az első napon izgalmas, inspiráló előadásokon keresztül ismerik meg a legújabb nemzetközi trendeket, a mesterséges intelligencia alkalmazásának kulisszatitkait a résztvevők és lehetőséget kapnak, hogy személyesen is megtapasztalják az MI alkalmazásának előnyeit.

A képzési nap során megismert területek:

 • az MI legújabb fejlesztései, eredményei és jövőbeli lehetőségei
 • az MI alkalmazásának példái a különböző iparágakban: az automatizált vezetés, a gazdasági elemzés, a robotika, az egészségügy, a kiberbiztonság, a média és a játékok
 • MI hatásai a társadalomra, mint például a munkahelyek változásai, a biztonság és a privátszféra, az etika és a társadalmi felelősségvállalás
 • az MI hatásai a gazdaságra, mint például az új munkahelyek létrehozása, az új üzleti
  modellek, a gazdasági növekedés és az új piacok
 • az MI fejlesztésének kihívásai és lehetőségei, mint például a mesterséges intelligencia fejlesztésének költségei, a szükséges infrastruktúra és a szakképzés kérdései

DEEP LEARNING; VIRTUÁLIS VALÓSÁG (VR), KITERJESZTETT VALÓSÁG (AR) ÉS KEVERT VALÓSÁG (MR)

Előadók:

 • Kovács Gergely, AR/VR kutató, kommunikációs szakember
 • Papp László,Gartner, területi vezető

Metaverzumban tartott előadás, törzsanyag + esettanulmány

  A képzési nap során megismert területek:

  • az XR minden területének megismerése: AR, VR, MR
  • az XR területenként használatos szenzorok megismerése és azok alkalmazása
  • a biometria, telemetria alkalmazása az XR területén
  • a kiegészítő haptik és taktilis eszközök megismerése (ruhák, kesztyűk)
  • az érzékszervek bevonása az immerzívebb élmény kialakításához
  • a BI: mérések és adatelemzés az XR területén
  • MI alkalmazása és az AVATÁROK
  • Metaverzumok és azok alkalmazása
  • Blockchain és NFT az XR területén
  • Deepfake, GDPR és jogi kérdések

  Kovács Gergely

  AR/VR kutató, kommunikációs szakember

  Kovács Gergely előadása

  Az XR technológia a „jelenlét” néven ismert intenzív élményt hozza létre, olyan, mintha egy párhuzamos valóság lenne. A következő húsz évben az XR (az XR háromféle technológiát foglal magában: VR, AR és MR) forradalmasítani fogja a szórakoztatást, a képzést, a kiskereskedelmet, az egészségügyet, a sportot és az utazást. Az XR egyre nagyobb mennyiségű adatot fog gyűjteni az emberektől (a szemünkből, a fülünkből, a végtagjainkból és végül az agyunkból) ezzel biztosítva a BI minden előnyét.

  Papp László

  Gartner, területi vezető

  Papp László előadása

  MI hype és a Magyar valóság

  avagy Van-e értelme a a legújabb technológiákkal komolyan foglalkozni és ha igen akkor hogyan?

  Napjainkban, akinek nincs véleménye a Mesterséges Intelligenciáról egy társaságban azt nem is veszik emberszámba. Ennek megfelelően hazánkban eljött a 10Millió AI szakértő korszaka is. Mindenkinek van véleménye amit szeret is hangoztatni.

  Eközben a nagy világban ha valaki nem foglakozik, ismerkedik a munkája kapcsán már aktívan a mesterséges intelligencia számára adta lehetőségekkel és veszélyekkel, az idővel versenyhátrányba kerül a saját piacán. Akár a saját munkaerőpiacán. Ázsiában ezt pontosan tudják. Afrikában felismerték, ha nem cselekszenek akkor esélyük nincs bekerülni a világ vérkeringésébe. USA természetesen nem engedheti meg, hogy ne legyen ebben is a vezető hatalom, az EU fejlett országai pedig pontosan látják ez egy újabb veszély a lemaradásra a technológiai versenyben.

  Az előadásomban kitérek az MI történelmére, azaz miért tart most ott az MI technológiai, ahol tart. Áttekintjük milyen MI megoldások léteznek és azok hogyan lehetnek hasznosak és várhatóan milyen időtávon belül. Az utolsó blokkban pedig a gyakorlati teendőkről és veszélyek kezeléséről lesz szó.

  ADATELEMZÉS, BI, ADATGYŰJTÉS, ADATVIZUALIZÁCIÓ, E KERESKEDELEM

  Előadók:

  • Fogarasy Tamás, Managing Partner @ Exalt Interactive, MOME Interaction Design MA szakvezető
  • Lévay György, kutatómérnök

  Metaverzumban tartott előadás, törzsanyag + esettanulmány

  Az adat a hatékony és versenyképes működés alapja. Az adatok gyűjtésének, elemzésének és felhasználásának egyre nagyobb a jelentősége, ezért létszükség a legmodernebb eljárások ismerete és azok alkalmazása.  Az adatok gyűjtése jó alapot szolgáltat egy modern BI elemzés és kimutatás elkészítéséhez. Az üzleti intelligencia ötvözi az üzleti elemzést, az adatbányászatot, az adatvizualizációt, az adateszközök és -infrastruktúrát, valamint a legjobb gyakorlatokat, hogy támogassa a szervezetét az adatvezérelt döntések meghozatalában,

  A szervezet a gyakorlatban csak akkor rendelkezik „üzleti” intelligenciával, ha átfogó rálátása
  van a szervezet adataira, az értékesítésre és az eredményekre digitális formában, és ezeket az adatokat fel tudja használni a változások ösztönzésére.

  A képzési nap során megismert területek:

  • az MI algoritmusokat használ az adatok elemzésére és értelmezésére
  • MI segítségével automatizálhatók a folyamatok, növelhető az adatok pontossága és sebessége
  • adatelemzésben alkalmazott MI módszerek: gépi tanulás, a számítógépes látás, az
   önvezető rendszerek, a beszédfelismerés és a nyelvi feldolgozás

  Fogarasy Tamás

  Managing Partner @ Exalt Interactive, MOME Interaction Design MA szakvezető

  Fogarasy Tamás előadása

  A MOME Interaction Design MA nemzetközi programjának vezetője, az Exalt Interactive digitális termék- és szolgáltatástervező cég ügyvezető partnere. Munkája során stratégiai tanácsadással, a
  design-vezérelt projektek indításával és service design projektek vezetésével foglalkozik. Korábban ügynökségeken dolgozott art directorként, grafikusként. Diplomáját a MOMÉn szerezte vizuális
  kommunikációból és design mendezsmentből.

  https://www.linkedin.com/in/thomasfogarasy/

  Lévay György

  kutatómérnök

  Lévay György előadása

  A gondolatolvasó AI

  A Mesterséges Intelligenciát az élet minde területén használjuk, vagy próbáljuk használni. A leg felkapottabb  cikkek és videók közt pedig gyakran láthatunk olyanokat amik rehabilitációval, asszisztiv technológiákkal és orvostechnikai felhasználásokkal foglalkoznak. Minden
  olyabn esetben, amikor irányitani szeretnénk valamit, legyen az protézis vagy műtétet végző robot, a célunk, hogy az irányitó gon dolatait olvassuk és az irányitási jeleket a lehető legtermészetesebben és legintuitivabban állitsuk elő.  A cikkekben és videókban a szerzők előszeretettel kezelik tényként, hogy a gondolatolvasás már sikeresen zajlik, de hogy ebből mekkora rész az igazság és mekkora a marketing, már nem olyan egyértelmű. A kurzus folyamán a felkar protézisek irányitásának problémáin és nehézségeim keresztül fogjuk megvizsgálni, hogy hol tart valójában az AI alapú “gondolatolvasás”.

  Az előadás során megismert területek:

  • Biológiai jelek feldolgozása és osztályozása
  • Deep learning használata egyéni irányitási esetekre
  • Miért mőködik minden a laborban és miért nem mőködik semmi a valóságban
  • Élő demonstráció egy protézis tanitására és használatára
  • Merre tartunk és mikor érünk oda?
  • Mikor fogjuk lecserélni a biológia adta karjainkat fejlettebb protézisekre? (Spoiler: Soha…)

  BLOCKCHAIN, BIZTONSÁG, PÉNZÜGYEK

  Előadók:

  • Papp László, Gartner, területi vezető
  • Pataki Gábor, közgazdász, üzletfejlesztési szakértő

  Metaverzumban tartott előadás, törzsanyag + esettanulmány

  Hogyan segít a blokklánc a hatékonyabb folyamatok és az új pénzügyi modellek kialakításában? A blokklánc az üzleti életben kiemelten fontos lesz, az egymással tranzakciókat lebonyolító vállalkozások számára. Lehetővé teszi, hogy egy üzleti megoldás gyorsan méretezhető és skálázható legyen.

  A képzési nap során megismert területek:

  • blokklánc: konszenzus, replikáció, változatlanság, biztonság
  • Az MI segíti a blokklánc-hálózatok skálázhatóságának és hatékonyságának javítását
  • biztonságos és átlátható nyilvántartás
  • hozzájárul a döntéshozatal pontosságának és teljesítményének javításához
  • megalapozottabb döntéseket hozzanak
  • A kriptovaluták jelenlegi helyzete a pénzügyi piacon.
  • Befektetési stratégiák, kockázatok és lehetőségek a kriptovaluta piacon.
  • Hogyan alakíthatja át az AI a kriptovaluta piacok működését a következő évtizedekben?
  • A mesterséges intelligencia és a kriptovaluták közötti kapcsolat potenciális hatása a globális gazdaságra.

  METAVERZUM ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

  Előadók:

  • Budaházy Szabolcs- ARWORKS alapító ügyvezető
  • Dejcző Alexandra – Grow digital ügyvezető
  • Dr. Jenei Ágnes, biofeddbeack VR és adatelemzés (HR)

  Metaverzumban tartott előadás, törzsanyag + esettanulmány

  A metaverzum és a WEB 3.0 egy új lehetőség a vállalkozások innoválására és a hatékonyság növelésére, valamint új marketing és értékesítési lehetőségeket is biztosít. Üzleti felhasználási esetei például: a vevői elkötelezettség és márkafelismerés, reklámtáblák, reklám és jelenlét a metaverzumban. Rendezvények és konferenciák a meta versenyben, hogyan változtatja meg a metaverzum a web használatát, mik ennek a technológiai mozgatórugói, a VR, AR, MR és XR – A VR és AR előnyei a márkák számára.

  A képzési nap során megismert területek:

  • Mi az a Metaverzum?
  • Mi az a blokklánc? Miért fontos a blokklánc a meta térben?
  • Az NFT-k és a Metaverzum: Mik azok az NFT-k és jelentőségük a digitális tulajdonlásban a Metaverzumban?
  • Az NFT-k típusai a metaverzumban
  • Mi az a Web3, és hogyan változtatja meg a web használatát?
  • A Metaverzum az online-tól az offline-ig
  • A Metaverzum által felforgatott iparágak
  • A Metaverzum kulcsfigurái: Mekkora ez az új iparág, és mennyit nőhet?
  • Hogyan látják a felhasználók a Metaverzumot? Melyek a fogyasztói felhasználási esetek?
  • Melyek az üzleti felhasználási esetek?
  • A márkák és a: Metaverzum Hogyan profitálnak a márkák a metaversenyről és hogyan tudják
   azt pénzzé tenni?
  • Melyek a metaverzum üzleti felhasználási esetei?
  • Hogyan értékesítik a vállalatok a digitális árukat NFT-ként a metaversenyben?
  • A digitális divat világa a metaversenyben
  • Vevői elkötelezettség és márkafelismerés
  • Reklámtáblák, reklám és jelenlét a Metaverzumban
  • Rendezvények és konferenciák a metaversenyben
  • Zene és jegyértékesítés a metaverzumban
  • A metaverzum legfontosabb technológiai mozgatórugói
  • VR, AR, MR és XR – A VR és AR előnyei a márkák számára

  Dejcző Alexandra

  Managing Partner, Unnamed Promotions

  Dejcző Alexandra előadása

  Az AI alapú technológiák gyakorlati lehetőségei az üzleti kommunikációban

  A mesterséges intelligencia segítségével óriási változáson ment át az üzleti kommunikáció: már nem feltétlenül kell a szövegíróknak többféle szöveget megírni a hirdetésekhez, és a grafikusok sem készítenek különböző képeket az egyes célcsoportoknak. Sőt, a marketingeseknek már a célcsoportokat sem feltétlenül önállóan kell meghatározniuk a marketingmix tervezésekor. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségek megismerése ma alapvető feladata minden márkatulajdonosnak és cégvezetőnek, aki szeretné a lehető leghatékonyabban elkölteni a marketingre és az ügyfélélmény javítására szánt büdzsét. Az előadásban gyakorlati lehetőségekről, a mindennapi munkavégzésben felhasználható, széles körben elérhető megoldásokról lesz szó, elsősorban a Metaverzum és más közösségi média csatornák tekintetében.

  HR ÉS DÖNTÉSHOZATAL AZ MI SEGÍTSÉGÉVEL

  Előadók:

  • Prekopa Judit HR vezető
  • Szűcs Róbert

  Személyes részvétellel tartott előadás

  Az MI-vel végzett adatelemzés segítségével az HR-esek és a döntéshozók jobban látják a vállalat belső és külső adatforrásait, könnyebben értelmezhetik azokat, megalapozottabb döntéseket
  hozhatnak.

  Az MI nagyszámú részterülete közül a gépi tanulás (machine learning) hozta létre a legsikeresebb alkalmazásokat, használható a felismerésre, az előrejelzésre, az osztályozásra, a döntéshozatalra és az összegzésre. A HR és a döntéstámogatás területén különösen nagy előrelépés várható az eredmények tervezésénél, a HR monitorozásában, az egyéni teljesítmények mérésében és analizálásban és a döntések támogatásában.

  A képzési nap során megismert területek:

  • HR területén a mesterséges intelligencia segítségével automatizálhatók a folyamatok: a
   jelentkezők kiválasztása, az interjúk és a referenciák ellenőrzése
  •  javítható a jelentkezők megfelelőségének értékelése, valamint a karriertervek és a képzési
   programok tervezése
  • döntéshozatal: az MI segíthet a döntések megalapozásában, a vállalat stratégiájának, a pénzügyi és a piaci adatok elemzésével
  • MI algoritmusok segítségével javítható a döntések pontossága és gyorsasága, valamint azok
   hatékonysága

  Prekopa Judit

  HR vezető

  Prekopa Judit előadása

  Digitalizáció és Mesterséges Intelligencia a Humán Erőforrás területen

  A digitalizáció és mesterséges intelligencia a HR számos terültén megjelenik és elősegíti kritikus HR  folyamatok leegyszerűsítését, objektivitását, regionális, gyakran globális kiterjedését, valamint kulcs szerepet játszik az analitikai alapú döntéshozatalban. A digitalizáció és MI adta lehetőségek kihasználása kritikus minden helyi és nemzetközi vállalat számára annak érdekében, hogy megőrizze versenyképességét a munkaerőpiacon, valamint a vezetőség és munkavállalók számára modern megoldásokat nyútjson.

  Az előadás során az alább területeket érintjük:

   

  • A digitalizáció és MI használata a HR különböző folyamataiban a keresés-kiválasztástól a képzéseken át a teljesítményértékelés és a versenyképes bérmodellezésig
  • A digitalizáció és MI hatása a vállalati kultúrára, hogyan hasznosítsuk a belső kommunikáció területén
  • Mit nyer a vállalati vezetőség a digitalizált HR eszközökkel, illetve a változásmenedzsment fontossága a digitalizáció során
  • Esettanulmányok áttekintése különböző iparágakból

  Váradi István

  Vezető rendszermérnök

  Váradi István előadása

  ML/AI hatása a hálózati technológiák területén nagyvállalati környezetben.

  Az előadás során valós gyártói megoldásokon keresztül betekintést nyerhetünk, hogyan segíti az ML/AI technológia az egyes hálózati technológia szegmenseket nagyvállalati környezetben.

  AI a kollaboráció területén: Számítógépes látás és videó, hang és beszéd, társalgási AI, AR Hálózat biztonság: AI és a Cyber bűnözés, AI/ML támogatott védekezés, analitika.

  Hálózati technológiák: ML/AI támogatott WiFI hálózatok, Predictive hálózat

  TEDxBudapest

  A nyitó előadás után, 09.28-án a résztvevők és az oktatók megismerhetik egymást a TEDxBudapest MI és mi eseményén, ahol a digitalizáció és a mesterséges intelligencia lesz a téma.

  ZÁRÓ ESEMÉNY

  A képzés elvégzéséről, a résztvevők oklevelet kapnak.

  Vizsga kérdés: Hogyan alkalmazza az MI-t a saját iparágában / cégében? Hogyan néz ki az iparága 20 év múlva?  Az esszé terjedelme: 5000 karakter.  Írásbeli és szóbeli védés.

  Az esszé kiértékelése a metaverzumban történik. 

  A képzést egy ünnepélyes vacsorával zárjuk, amikor a résztvevők átvehetik az oklevelet.

  HVG. Kiadó Zrt.

  +36 1 436 2447

  [email protected]

  1037 Budapest, Montevideo utca 14.